الراقي للرقي والترقي
عزيزي الزائر / عزيزتي الزائرة يرجي التكرم بتسجبل الدخول اذا كنت عضو معنا
او التسجيل ان لم تكن عضو وترغب في الانضمام الي اسرة منتديات امل حياتي للرقي والترقي
يسعدنا وجودك معنا
شكرا
ادارة المنتدي

الراقي للرقي والترقي


 
الرئيسيةاليوميةس .و .جبحـثالمجموعاتالتسجيلدخول
المواضيع الأخيرة
» انا عندى حنين
الإثنين أبريل 20, 2015 6:16 am من طرف سحس

» والله وحشنى ووحشنى المنتدى
الإثنين أبريل 20, 2015 6:08 am من طرف سحس

» حكمة اليوم
الإثنين سبتمبر 09, 2013 6:23 pm من طرف ميدو

» عيد سعيد علي كل الأعضاء
الأحد أغسطس 11, 2013 2:10 pm من طرف ميدو

» حصري البرنامج الذي يغنيك عن الفرمتة وإصلاح الأخطاء المسببة لإنهيار الأنظمة والتهنيق المستمر
الأحد يونيو 30, 2013 4:06 am من طرف gege

» علآج تسآقط الشعر والرآس بالآعشآآآآب الطبيعة
الأحد يونيو 30, 2013 4:04 am من طرف gege

» تعجب الخلق القصيدة كاملة
الثلاثاء أكتوبر 02, 2012 4:28 pm من طرف ميدو

» مبارك عليكم الشهر
الثلاثاء أكتوبر 02, 2012 4:26 pm من طرف ميدو

» أفكار ذكية جدا تفيدك في حياتك اليومية
الثلاثاء يونيو 26, 2012 8:21 am من طرف نرجس

» ليت الدنيــا مثـل أمي
الأحد يونيو 24, 2012 1:41 pm من طرف نرجس

» حول صورك الى صور من الماضي
الخميس يونيو 07, 2012 5:58 pm من طرف ميدو

» نكت بايخاااااااااااااااااااااااااااه
الخميس مايو 31, 2012 6:30 pm من طرف ميدو

» لوعاوز تقيس لغتك الانجليزية اتفضل هنا بس قول جبت قد اية
السبت نوفمبر 26, 2011 4:42 pm من طرف ميدو

» كل سنة وانتم بخير بمناسبة عيد الاضحي المبارك
الأحد نوفمبر 13, 2011 12:15 pm من طرف ميدو

» برنامج Acd See 9.0 لاستعراض الصور
الجمعة نوفمبر 04, 2011 4:43 am من طرف خالد النجار

أفضل 10 أعضاء في هذا المنتدى
ميدو
 
سحس
 
قطرات الندى
 
زائر
 
كبرياء امراة
 
نسمه شفافه
 
عصام
 
احلام حائرة
 
malakrohi
 
حيرة الاشواق
 
التبادل الاعلاني
احداث منتدى مجاني
بحـث
 
 

نتائج البحث
 
Rechercher بحث متقدم
ساعة
برامج مجانيه
 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

شاطر | 
 

 ملف كامل لحلويات رمضان‎

اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
gege
راقي نشيط
راقي نشيط
avatar

الدولة : egypt
العمر : 38
المزاج : الرسم والقراءة
تاريخ التسجيل : 23/05/2010
عدد المساهمات : 433

مُساهمةموضوع: ملف كامل لحلويات رمضان‎   الإثنين يوليو 12, 2010 2:40 pm

صنيه الكنافه



المقادير للكنافه

نصف كيلو كنافه بورمه
بندق محمص
سمن او زبد
شربات سميك

مقادير الشربات

2 كوب سكر
كوب الاربع ماء
عصير نصف ليمونه
( يمكن اضافه ماء و رد او فانيليا حسب الرغبه )

الطريقه

الكنافه البورمه بتكون عباره عن كنافه طازجه و طريه و فى شكل طولى و ليست مفتته
نقطع خصله صغيره من الكنافه حوالى 5 او 6 سنتى و ندهنها بالسمن
و نضع طرفها على اصبع يدنا الشمال السبابه و نبدأ بالف



نلف الكنافه على الاصبع مع الضغط جيدا و لو احتجنا اضافه سمن حتى تتماسك نضيف
عندما يثبت الشكل نسحب الاصبع الى الخارج لتتكون عندنا دائره صغيره



نضعها فى الصنيه ذات الحافه القصيره و نستمر فى عمل و حدات من الكنافه
حتى نكمل الصنيه كلها ثم نضع بندقه فى قلب كل دائره من الكنافه



يمكن تفريزها فى هذه المرحله بتغليفها بلاسترتش و وضعها فى كيس مغلق جيدا

نسيح السمن و نسقى به وحدات الكنافه جيدا حتى تتشبع
نخبزها فى الفرن حتى يتحمر لونها و يصبح جميلا



وضع السمن اثناء اللف على الاصبع بيساعد على حصولنا على اللون الجميل من الداخل و الخارج
نصفى السمن الزائد منها بعد النضج و تسقى بالشربات البارد بواسطه ملعقه نمررها فوق كل الكنافه



هذه الطريقه تعطينا كميه كبيره من الكنافه فهى أقتصاديه
و نصف الكيلو بيملاء هذه الصنيه و تزيد بعض من شرائح الكنافه ( سوف اقدم طرق اخرى لاستغلالها )




البقلاوه





المقادير


جلاش
بندق مفروم ناعم
جوز هند
ملعقه سكر بودره
ملعقه سمن سائح
سمن او زبد


شربات سميك او عسل نحل


الطريقه


نجهز الحشو بخلط البندق و جوز الهند و السكر و السمنه جيدا مع بعض


وضع السمن مع الحشو يساعد على احمرار البقلاوه من الداخل و قرمشتها





نفرد و رقه الجلاش و ندهنها بالسمن السائح ثم نتنيها بالنصف و ندهنها بالسمن مره اخرى
و نضع كميه من الحشو على طرف الجلاش





نلف الجلاش بأحكام على الحشو و نبرمه ثم ندهنه بالسمن و نقطعه بالورب بمقاس متساوى





يرص فى صنيه مدهونه جيدا بالسمن و يخبز حتى يحمر او حسب الرغبه





تسقى بالشربات السميك البارد بالملعقه فور خروجها من الفرن او بالعسل
و عندما تبرد ترص فى طبق التقديم و تغطى بالسلوفان ليحافظ عليها








صوره أقرب





و بالف هنا و شفا


أتمنى أكون وفقت فى الشرح و ساعدتكم على صنع طبق جميل و لذيذ بتكاليف بسيطه
ولا يحتاج غير بعض من الوقت للحصول على النتيجه المطلوبه
و كل عام و انتم بخير و الى الله أقرب

كنافه بالمانجو





المقادير



كنافه

سمن

شربات سميك

كريم شانتيه

كريم باتسرى او كاستر

شرائح مانجو

مربعات مانجو


الطريقه


نقطع الكنافه الى اجزاء صغيره جدا جدا و نضع معها السمن

و نقلبها جيدا على النار حتى تحمر و يصبح لونها ذهبى

ثم نسقيها بالشربات و نقلبها حتى تتشربه





نضع معها قطع المانجو و نقلبها فيها

نحضر وعاء من البلور و نضع طبقه من الكنافه و نضغط عليها





نضع طبقه من الكريم شانتيه فوق الكنافه و نساويها

ثم نضع فوقه طبقه اخرى من الكنافه




نضع طبقه من الكريم باتسرى او الكاستر المتوفر لديكى

ثم نضع اخر طبقه من الكنافه و نضغط عليها برفق





نضع طبقه من الكريم شانتيه و نزينها بشرائح المانجو و مربعات المانجو او حسب الرغبه





توضع بالتلاجه و تقدم و نستمتع بأطيب طعم للكنافه





صوره أقرب




هذه كانت ضيافتى أتمنى تكون عجبت مشرفتنا الحبيبه






الكنافه









المقادير




كنافه
سمن او زبد
كاستر او كريم باتسرى او مهلبيه
جوز هند و زبيب
مكسرات حسب الرغبه ( لم استخدمها )
شربات ( قطر )




الطريقه




نقطع الكنافه الى اجزاء صغيره جدا و نضع عليها السمن
و نخلطه بداخلها حتى تتشربه نقسم الكميه بالنظر الى جزئين









نحضر صنيه و ندهنها جيدا بالسمن و نضع بها نصف الكنافه مع الضغط الجيد عليه









نضع الكاستر او اى حشو نرغبه و و ضعت عليه جوز هند و زبيب
ثم نضع النصف الاخر من الكنافه و نضغط بخفه حتى لا تخرج الكريمه









نضع الصنيه على النار و نلفها فى جميع الاتجاهات حتى تحمر من اسفل
سنلاحظ ان حروف الكنافه بتدأت تتحمر نقلبها على و جهها الاخر بحرص شديد
و يمكننا استخدام طبق مسطح نقلبها عليه و نضع سمنه
و نتركها حتى يحمر وجهها الاخر و بمجرد احمرارها نسقيها الشربات او القطر









يمكن وضعها بالفرن و عندما تحمر من اسفل نقلبها و تترك تتحمر تحت و فوق حسب الفرن
لعشاق الكنافه الطريه تسقى بشربات خفيف و تغطى فور سقيها بالشربات حتى تطرى
و لعشاق الكنافه المقرمشه تسقى بالشربات السميك و لا تغطى




تقدم و معها فاكهه او مكسرات او كريم شانتيه











القطايف









المقادير




قطايف
جوز هند
زبيب
بندق مجروش خشن
سودانى مجروش خشن
اى مكسرات تفضليها
قليل من السكر
زيت او سمن
شربات




الطريقه




نخلط جوز الهند و الزبيب و البندق و السودانى و اى مكسرات نفضلها مع السكر جيدا
و نبدأ بحشو القطايف كما بالصوره ثم نحكم الغلق جيدا









نضع الزيت او السمن او خليط منهم بارتفاع نصف سنتى و نقلى القطايف على الوجهين









و بمجرد خروجها نسقيها بالشربات و و تقدم ساخنه و مزينه بالمكسرات او بدون حسب الرغبه









لعشاق القطايف الطريه تقلى فى سمن و قليل جدا من الزيت و تغطى فور سقيانها بالشربات الخفيف
لعشاق القطايف المقرمشه تقلى بالزيت فقط و تحمر اغمق شويه و تسقى بالشربات الثقيل






البسبوسه









نفس طريقتى على هذا الرابط




http://www.lakii.com/vb/showthread.php?t=485446

الجلاش





المقادير


جلاش
كاستر او كريم باتسرى او مهلبيه
سمن او زبد
شربات ( سكر بودره )
يمكن تحشى مكسرات حسب الرغبه


الطريقه


نقسم ورقه الجلاش لنصفين و نحافظ عليه مغطى حتى لا ينشف و يتفتت معنا
ندهن نصف الورقه المقسومه بالسمن السايح و نتنيها ( نطبقها )
و نضع جزء صغير من الكريمه على طرفها





نتنى عليه طرف الجلاش كما مبين و ندهن الورقه بالسمن السائح و نستمر فى لفها حتى نصل للنهايه
نحصل على مثلثات متساويه الحجم تقريبا نضعها فى صنيه مدهونه جيدا و ندهن و جه مثلثات الجلاش و تخبز





تسقى بالشربات فور خروجها من الفرن او ترش بالسكر البودره حسب الرغبه و تقدم






لقمه القاضى



المقادير

كوب و نصف دقيق
ملعقتان كبيرتان نشا
ذره ملح
قطعه خميره
ملعقه سكر
ماء للعجن
زيت للقلى

شربات سميك ( 2 كوب سكر مع كوب ماء و عصير نصف ليمونه )

الطريقه

نضع الخميره و السكر و قليل من الماء و تترك حتى تخمر نضيف الدقيق و الملح
و نضيف الماء قليلا قليلا للحصول على عجينه لينه شبه سائله و مطاطه
مع الخبط بكف يدنا عليها و الارتفاع لاعلى حتى يتخللها الهواء لعده مرات و هذا سر هشاشتها و نجاحها و تترك مغطاه حتى تخمر




عندما تخمر العجينه جيدا نقدح الزيت الغزير و نقطع وحدات العجينه كور صغيره و تقلى
انا بفضل اعمل الكور الصغيره بملعقتين صغيرتين كما بالصوره اخد جزء بملعقه و انزله بالاخرى حتى نملىء الاناء و نقلبه حتى يشقر



نخرجه من الزيت و نضعه فى الشربات و نخرجه فى مصفاه لينزل الشربات الزائد



يوضع فى طبق التقديم و يمكن تزينه بالمكسرات



و هذه صوره اقرب



كما يمكن ان يقدم بالسكر البودره بدلا من الشربات



و هذه صوره اقرب




أم على





نفس طريقتى على هذا الرابط


http://www.lakii.com/vb/showthread.php?t=589870


أتمنى تكون مشاركتى عجبتكم و عجبت غاليتى ام موسى
و أتمنى اكون و ضحت جزء من عاداتنا و من تراثنا الجميل و جاوبت على بعض أسئله الصبايا
و كل عام و أنتم جميعا بخير و صحه و سعاده


تورته الكاستر الملونه



المقادير

شريحه من الكيك ( استخدمت شريحه من الكيك الاسفنجى )
كاستر فانيليا
كاستر شيكولاته
كاستر فراوله
جوز هند / زبيب / بندق مجروش
قطعه شيكولاته خام مبشوره
قليل من شراب الكمبوت او قطر ( شربات )

الطريقه

نحضر صنيه التشيز كيك ( او صنيه مغطاه بورق الالمونيوم ) و نضع طبقه الكيك و نسقيها بالشراب
نعمل كاستر الشيكولاته كما مدون على العبوه باضافه اللبن الحليب و السكر
و اضفت شيكولاته مبشوره لزياده اللون و جمال الطعم و التقليب المستمر
حتى تغلظ و تنضج اضيف قليل من البندق المجروش و نصبها فوق الكيك



نتركها تبرد و نضعها بالتلاجه و نجهز الكاستر بالفانيليا بنفس الطريقه السابقه
و نصبه فوق كاستر الشيكولاته و نضع رشه جوز هند و زبيب
و يدخل التلاجه و نعد كاستر الفراوله بنفس الطريقه ايضا و يصب فوقهم



نضع الكاستر فى التلاجه لمده لا تقل عن 5 ساعات حتى يتماسك جيدا
نخرج التورته من القالب و زينتها بوردات من الكريم شانتيه البودر ( دريم ويب )
و و ضعت عليها بندق مجروش لان طعمه رائع جدا مع الكاستر و تقدم



و هنا من الجنب و وضوح الطبقات



و هذه صوره من الداخل أقرب



سهله و خفيفه و لذيذه أتمنى تجربوها



كريم كراميل سريع



المقادير

لبن حليب
كريم كراميل جاهز

الطريقه

سهله و سريعه و هى اتباع التعليمات على العبوه



نجد بداخل العبوه كيس به الكراميل نضعه فى الاطباق او الكاسات



و نضع كيس الكريم فى وعاء و نصب عليه اللبن



و نضعه على النار و نقلب حتى يغلى فقط ثم نصبه فوق الكراميل



يترك يبرد ثم يوضه بالتلاجه ليبرد ثم يضغط على حواف الكريم قليلا و يقلب فى طبق التقديم



صوره أقرب



يختلف شكله باختلاف القوالب التى وضع بها






برام أم على





المقادير


جلاش
سمن او زبد
لبن
سكر للتحليه
جوز هند
زبيب
بندق فسدق
( اى مكسرات ترغبى فى وضعها ) و يمكن الاستغناء عنها
قشطه او كريمه لبانى


الطريقه


نقطع الجلاش الى مربعات او قطع صغيره ( أستخدمت بواقى جلاش عندى )
نضع عليها السمن و نقلبها و تدخل الفرن حتى يصبح لونها ذهبى ( و يمكن تحميرها فى السمن على النار )






نضع الجلاش المحمر فى برام او قالب فرن و نضع عليه جميع المكسرات التى نرغبها





نغلى اللبن و نحليه بالسكر حسب رغبتنا و نضيفه على الجلاش حتى يغطيه
نضع القشطه او الكريمه على الوجه




تدخل الفرن حتى يحمر الوجه و يرش عليه الفسدق او اى مكسرات و تقدم





و هنا صوره اقرب من الجنب








ام على بالكريم شانتيه






و يمكن عملها بنفس الطريقه بدون مكسرات و نكتفى بجوز الهند
و يوضع الكريم شانتيه المحلى بالسكر
فوق و جه البرام يعطى له لون رائع و جميل





و هنا صوره اقرب من الجنب





البريفترول





المقادير للشو

1 كوب ماء

نصف كوب زيت ( انا و ضعت قطعه زبده صغيره و الباقى زيت و هو بالزيت فقط جميل أيضا )

1 ملعقه صغيره سكر

ذره ملح

1 كوب دقيق

4 بيض

فانيليا


الطريقه


نضع الماء و الزيت و السكر و الملح على النار و اول ما يبدأ فى الغليان





نضع الدقيق المنخول و نقلب جيدا بعيدا عن النار حتى يختفى الدقيق و يصبح عندنا عجينه ملساء نضعها على النار و نقلب لمده دقيقتين فقط و تترك لتبرد





نبدأ فى وضع البيض واحده واحده مع التقليب لكل بيضه جيدا حتى تختلط فى العجينه جيدا





و نضع الفانيليا مع البيضه الرابعه و نقلب جيدا حتى يتكون المنقار ( عندما نرفع الملعقه ينزل العجين على شكل منقار )





يمكن أستخدام العجانه الكهربائيه فى خلط البيض واحده واحده

نبدأ نشكل العجينه بالقمع او بالملعقه حسب الرغبه فى صوانى مدهونه جيدا

هذا المقدار يكفى من صنيتين الى 3 صوانى حسب التشكيل

انا عملت صنيه بالقمع وردات و صنيه بملعقتين صغيرتين ( ناخذ ملىء الملعقه الصغيره و ننزله فى الصنيه بالملعقه الاخرى بشكل دائرى )




و تخبز فى فرن متوسط الحراره ولا يفتح الباب حتى تنضج جيدا نلاحظ انها نفشت و ارتفعت و قلبها فارغ

نخرجها على منخل سلك و تترك حتى تبرد





كريمه الحشو


يمكن حشوها بالكريم بتسرى او كريم شانتيه او كستر او قشطه حسب الرغبه

أنا احشيها بالكاسترو معه النشا حتى يكون لونه فاتح مثل الكريم بتسرى

و أضع معها فصين مستكه مطحونه تعطيها نكهه رائعه

اعمل الكاستر باذابه النشا و الكاستر فى قليل من الماء و اضافته على اللبن المغلى و المستكه والسكر و التقليب المستمر حتى يختفى طعم النشا و أضعها فى طبق و تترك حتى تبرد و يمكن وضعها فى التلاجه





و بعد ان تبرد وحدات الشو تشق و تحشى بالكريمه و توضع فى طبق كبيرعميق او أطباق صغيره حسب الرغبه (هنا و ضعتها فى ثلاث اطباق وسط )





صوص الشيكولاته


المقادير


4 كوب لبن

3 ملاعق كبيره دقيق ( او نشا )

3 ملاعق شيكولاته بودره ( كاكاو صنف جيد )

بشر قطعه شيكولاته خام

1 و نصف كوب سكر

ملعقه كبيره زبده

نصف كيلو كريمه لبانى


الطريقه

نضع الدقيق و الشيكولاته البودر و المبشوره و السكر فى قليل من اللبن و نقلب حتى يتفكك الدقيق و نضيف باقى اللبن و يوضع على النار مع التقليب المستمر حتى تبدا فى النضج و تصبح سميكه





نضيف قطعه الزبد و نقلب حتى تسيح و يختفى طعم الدقيق او النشا و يترك يبرد مع التقليب من ان لاخر حتى لا يعمل قشره

و عندما تبرد نضيف الكريمه ( بعد الاحتفاظ بجزء للتزيين ) و نقلب بخفه حتى تختفى





نصب الصلصه على وحدات الشو فى الاطباق حتى تغطيها و ندخلها التلاجه




نضع سكر بودره على الجزء المتبقى من الكريمه و نخفقه ليصبح كريم شانتيه نزين به الاطباق حسب الرغبه





كشك الفقرا



المقادير
ارز باللبن (انا بسوى الارز فى ماء ثم اضيف اللبن والسكر و النشا حتى يأخذ القوام المضبوط)
كريم شانتية كمية كبيرة (كريمة لبانى حوالى كيلو مضروبة بالسكر البودرة)
كمبوت خوخ او مانجو او موز (او تشكيلة من بواقى الفاكهة عندك) انا استخدمت كمبوت خوخ وانا ناس ونقطع الفاكهة لقطع صغيرة
بندق او لوز محمص ومجروش خشن (انا استخدمت الاتنين)
جوز هند ناعم حوالى كوب او اكثر
الطريقة

نعمل الارز بالبن قبل بيوم يكون افضل (لو عندك زيادة منك جربى فى كمية صغيرة ولو عجبكم ادعولى من القلب)



و نعمل الكربم شانتية كما ذكرت



نهرس الارز بالملعقة حتى يتفكك



ثم نضيف علية جوز الهند والفاكهة والمكسرات



ونقلبهم ونخلط معهم باقى الكريمة ( نترك قليل من الكريمة على جنب للتزيين)



ونضعها فى طبق عميق او اطباق صغيرة حسب الرغبة



(حنلاحظ اصبح عندنا كمية كبيرة)



ونزينها بباقى الكريم والفاكهه وحسب الرغبة و توضع فى التلاجة (البراد)




بجد طعم خطير... ولا يظهر طعم الارز باللبن *!!!رووووووعة!!!*
وهذة صورة عملتها من زمااااااااان فى حفلة عندى


ارجوكم جربوه حيعجبكم جدا وسهل جدا و منتظرة تطبيقاتكم الرائعة

كيك الموز





المقادير


4 اصابع من الموز المستوى
4 بيض
فانيليا او بشر برتقال او ليمون
1 كوب زيت او زبد حسب الرغبه
2 و نصف كوب سكر
3 كوب دقيق
باكو بيكنج بودر


الطريقه


نجهز قوالب الكاب كيك بوضع ورق البليسيه بها
لو القوالب من الصاج الخفيف افضل تغطيتها بالورق السليفر





ثم و ضع اوراق البليسيه بداخلها





لعمل عجينه الكيك نضع كل المكونات فى خلاط العصير معدا الدقيق و البيكنج بودرو يخلط جيدا





نخلط الدقيق المنخول بالبيكنج بودر ثم نصب عليه الخليط المضروب جيدا فى الخلاط





و نقلب جيدا حتى تختلط المكونات جيدا ولا توجد تكتلات
( احيانا اضع قليل من اللبن او العصير لاننا نفضلها خفيفه و هشه اكثر )





نضع قليل من عجينه الكيك فى القوالب حتى منتصفها تقريبا





تخبز فى فرن على درجه حراره 180 حتى تنضج لا تأخذ وقت لانها كميه صغيره





و يمكن ايضا و ضعها فى قالب الكيك بعد تغطيته ايضا بالسيلفر





و تخبز فى الفرن حتى تنضج لكنها تأخذ و قت اكثر





بعد نضج الكاب كيك رغبت فى تزيين بعض الوحدات بالشيكولاته لعشاق الشيكولاته
اخضرت شيكولاته مبشوره على حمام مائى حتى ساحت جيدا
و ضعت حبات الكاب كيك بعد ان بردت فى الشيكولاته السائحه





و زينت و جهها بالفرمسيلى الملونه و بعضها بالشيكولاته البيضاء المبشوره



و و ضعتها فى علبه من الصفيح حتى تكون سهله للنزهه








و القالب قدمته فى سرفيس مع بعض الفاكهه



بناتى الحبيبات الكيك يكون لونها غامق قليلا و يمكن عملها بالشيكولاته
و ذلك بوضع ملعقتين من الشيكولاته البودر و حذف ملعقتين من الدقيق
لكننا نفضلها بلونها حتى تظهر نكهه الموز اكثر
و هنا الكب كيك بدون تزيين










Hotmail: Trusted email with Microsoft’s powerful SPAM protection. Sign up now.
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
قطرات الندى
المراقب العام
المراقب العام
avatar

الدولة : المغرب
العمر : 39
المزاج : الحمد لله على كل حال
تاريخ التسجيل : 14/10/2009
عدد المساهمات : 4110

مُساهمةموضوع: رد: ملف كامل لحلويات رمضان‎   الإثنين يوليو 12, 2010 7:15 pm



الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
ابو حجاج
مشرف المنتدى الأسلامي
مشرف المنتدى الأسلامي
avatar

الدولة :
العمر : 48
المزاج :
تاريخ التسجيل : 05/05/2010
عدد المساهمات : 473

مُساهمةموضوع: رد: ملف كامل لحلويات رمضان‎   الإثنين يوليو 12, 2010 8:57 pm

ما شاء الله عليكى يا جــى جــى
أنتى كده فكرتينا بالبيك ... ولا بارك سويت
لكن لى سؤال ... مين أم شادى دى
المهم مبدعه ... ياجيجى ... أحنا كده نفتح معرض ونضمن نجاحه
باذن الله
بارك الله فيكى .يا جي ...........................؟
لكى كل تحيه وسلام
أبو حجاج
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
ميدو
مدير المنتدى
مدير المنتدى
avatar

الدولة : جمهورية مصر العربية
العمر : 42
المزاج : الحمد لله
تاريخ التسجيل : 04/08/2009
عدد المساهمات : 5635

مُساهمةموضوع: رد: ملف كامل لحلويات رمضان‎   الثلاثاء يوليو 13, 2010 1:34 am

تسلمي يا اخت جي جي

موسوعه حلويات اخر حاجة

روعه سلمتي اختي و

سلمت الحلويات النار وتحياتي لام شادي
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
مودي الاحساس
مشرف المنتدى العام
مشرف المنتدى العام
avatar

الدولة : سوريا
العمر : 33
المزاج : تمام
تاريخ التسجيل : 26/05/2010
عدد المساهمات : 601

مُساهمةموضوع: رد: ملف كامل لحلويات رمضان‎   الثلاثاء يوليو 13, 2010 8:38 am

ياساتر كل ده هناكله احنا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

هههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههه

بجد شيء يخلي الواحد يتخن من غير مياكل حاجه

هايل يجيجي مرسي موضوع هايل

_________________
اذا الشعب يوما أراد الحياة فلا بد أن يستجيب القدر
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
امل عبده
راقي جديد
راقي جديد


الدولة : مصر
العمر : 48
المزاج : عادى
تاريخ التسجيل : 05/06/2010
عدد المساهمات : 286

مُساهمةموضوع: رد: ملف كامل لحلويات رمضان‎   الثلاثاء يوليو 13, 2010 2:00 pm





مشكورة جي جى للموضوع يعطيكى العافية
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
الشوربجى
راقي جديد
راقي جديد
avatar

الدولة : مصر
العمر : 55
المزاج : ثقافى
تاريخ التسجيل : 12/05/2010
عدد المساهمات : 271

مُساهمةموضوع: رد: ملف كامل لحلويات رمضان‎   الثلاثاء يوليو 13, 2010 10:55 pm




والله موضـــوع رائع


وحلويات كتييييييييييييرة عايزة رمضان بسرعة


كل سنة وانتى طيبة

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
احلام حائرة
مشرف المنتدى الاسري
مشرف المنتدى الاسري


الدولة : المغرب
العمر : 38
المزاج : الحمدلله رب العالمين
تاريخ التسجيل : 05/08/2009
عدد المساهمات : 1105

مُساهمةموضوع: رد: ملف كامل لحلويات رمضان‎   الأربعاء يوليو 14, 2010 3:07 am

اي دكلو ايه دكلو تشكيلة حلوة

تسلمي جيجيو تسام ام شادي كمان

مع انو في اختلاف في مصطلحات المقادير

بس ححالو اني اجرب التشكيلة دي و اهي فرصة في رمضان كل يوم حاجة

_________________
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
gege
راقي نشيط
راقي نشيط
avatar

الدولة : egypt
العمر : 38
المزاج : الرسم والقراءة
تاريخ التسجيل : 23/05/2010
عدد المساهمات : 433

مُساهمةموضوع: رد: ملف كامل لحلويات رمضان‎   الأربعاء يوليو 14, 2010 8:41 am

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
نسمه شفافه
المراقب العام
المراقب العام
avatar

الدولة : مصر
العمر : 38
المزاج : رومانسى
تاريخ التسجيل : 29/04/2010
عدد المساهمات : 1352

مُساهمةموضوع: رد: ملف كامل لحلويات رمضان‎   الأربعاء يوليو 14, 2010 3:17 pm



مجهود رائع منك أختى جيجى

ومجهود أكبر لأم شادى

يسلمووووووووووو وكل عام وانتى بخير





_________________
ياريت كان قلبى شفاف واللى جواه بينشاف لتعرف كيف بحبك وكيف عليك بخاف




الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
سحس
المشرف العام
المشرف العام
avatar

الدولة : مصر
العمر : 52
المزاج : الحمد الله
تاريخ التسجيل : 07/08/2009
عدد المساهمات : 4896

مُساهمةموضوع: رد: ملف كامل لحلويات رمضان‎   الخميس يوليو 22, 2010 4:05 am

بحب الحلويات وماقدرش على كدا انتى تبعتيلى طبق
تحياتى ليك وتسلم اليادى

_________________
[size=24]لو كـل حب فى كل قلب اتجمعوا انا حبى أكـــــــــــــــــــــــتر[/size]







الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
mido 3061976
راقي جديد
راقي جديد
avatar

الدولة : مصر
العمر : 42
المزاج : كول
تاريخ التسجيل : 25/07/2011
عدد المساهمات : 184

مُساهمةموضوع: رد: ملف كامل لحلويات رمضان‎   الأحد يوليو 31, 2011 1:59 pm

رررررائع جدا جيجي ... واكيد لازم نجرب وكل عارم وانتي بخير رمضان كريم
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
 
ملف كامل لحلويات رمضان‎
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
الراقي للرقي والترقي :: `•.¸¸.•´´¯`••._.• ۝۞منتديات الاسرية۝۞ `•.¸¸.•´´¯`••. :: الطبخ والأكلات-
انتقل الى: